Saturday 21 April 2012

Fler sömnlösa nätter

Ja vi fick lite ordning på oliven tillslut efter mycket trugande med maten så sov hon bättre.. Tills nästa morgon då hon vaknade med jätteförkylningen! Så nu är vi (läs jag) vaken hela natten för att Olivia hostar och hostar och vrider och vänder. Ibland gråter hon efter varje hostning och vill ha nappen. Då är det bara att sätta sig där och stoppa in den gång på gång. Ja så energin är inte på topp.

Idag var Jamie ledig så vi försökte få lite ordning här hemma. Blev dock mer oordning när vi var klara. Vi hämtade lådor från förrådet som skulle packas upp och vi tvättade hela dan. Jag fick ihop Atkins brownies med, mycket goda! Sen lagade jag laxburgare med chèvre crème. Himla gott det med så det blir fler gånger. Provade en ny frukost idag med, kesella med bär. Mycket gott det med och lunch blev stekt halloumi med avokado sallad. Allt från Aftonbladets Lchf bilaga. En mycket kulinarisk dag :)

Olivia krälar runt på golvet, hennes nya grej. Hon går fram med händerna och drar upp knäna under sig och lägger sig ner igen fast en bit längre fram. Vi väntar med spänning på att hon ska fatta att man kan gå med knäna med. En annan grej som vi tycker är så himla härligt är att när hon står på alla fyra då tar hon lite pauser ibland och lägger ner huvudet på golvet och vilar lite. Ibland har man tur och är i närheten så hon vilar på oss. Känns som hon vill mysa lite när hon lägger ner huvudet. Gullunge!

Imorgon jobbar Jamie igen tyvärr, får se om vi har nån energi att hitta på något. Hoppas på fint väder.

Nähe, dags att sova. Blev lite sent. Kunde inte slita mig från hangover filmen, den är ju så rolig. Gonatt!

Olivia vilar på pappa.

No comments:

Post a Comment