Tuesday 13 March 2012

Oliven är sjuk

Ja lilla oliven är sjuk. Hon är inne på sin tredje förkylning och har nu även feber, 38,5 har det varit både igår och idag. Hon hostar mycket slem och är nu jättehes. Låter nästan som hon ska tappa rösten snart. Stackarn! Igår natt var jättejobbig. Hon vaknar hela tiden av snor och slem och har svårt att somna om. Hon vaknade sen helt vid två och somnade inte förrän vid fyra. Behöver jag påpeka att jag är trött. Äter gör hon inte heller, gröt och mat går bättre än flaskor men vatten vill hon inte ha då det blir inte bra ändå. Hoppas verkligen detta inte blir långvarigt.

Igår tog vi en promenad till Haga när Jamie kommit hem och tog en fika. Så himla fint väder så det var skönt. Idag gick vi till rytmiken, Olivia var ganska pigg imorse så vi gick ändå. Hon tyckte det var roligt och hennes mor med.

Annars börjar snart packeriet. Spenderade några timmar på vinden i måndags och packade om och ställde iordning. Vårt nya förråd är mindre tyvärr så jag är lite orolig för hur allt ska få plats. Blev en rejäl hög som ska till tippen med.

Nu blir det fläskpannkaka, ett glas vin och resten av "Paul". Vi somnade båda två igår när vi började kolla på den.

Efter en lång och jobbig natt fick vi ta en liten morgontupplur för att klara dagen. Blev nig tyvärr inte längre än 20 min dock men alltid nåt.

No comments:

Post a Comment