Saturday 22 October 2011

Förkylning

Stackars liten är förkyld. Dagen efter vi äntligen tagit bort frejkan så kom snoret. Massor av det och liten kan inte andas ordentligt och vaknar hela tiden av att det är jobbigt att andas. Vi hoppas det går över snart.

Idag var vi på bvc igen och nu väger olivia 3.7kg och är 54cm lång. Stora tjejen nu! En fin spikrak kurva har hon i sin journal.

Igår testade vi baby björnen igen för hon har inte gillat att vara ensam nu när hon är sjuk. Så för att få något gjort fick hon vara med pappa i köket och det funkade utmärkt denna gång. Sist skrek hon mest men nu somna hon. Gårdagens bad gick också bättre än det brukar. Hon verkade tycka det var ganska nice faktiskt. Framsteg hela tiden.

Annars har vi inte gjort så mycket i veckan. Har spenderat många timmar med photoshop för att fixa dopinbjudningar och tackkort som ska skickas ut. Vädret har ju varit mest fruktansvärt så ingen trevlig promenad har det blivit. Hoppas på bättre väder i helgen.

1 comment:

  1. Va skönt att hon gillar de där vardags sakerna, som babybjörn och bada, det underlättar ganska mycket. du får sitta med Olivia i badrummet när Jamie duschar så lättar så det forsar. Om ni inte fått det tipset innan :)

    ReplyDelete