Wednesday 29 February 2012

Vårsol

Idag fick man sig en god d-vitamin kick, solen värmde så jackan åkte av på promenaden. Tyvärr är fortfarande alla jackor undanpackade på vinden så ingen fin vårjacka har man kunnat plocka fram. Måste försöka hitta dem imorgon för det kändes jäkligt trist att dra på sig en svart vinterjacka idag. Vill ha min vita trench coat nu ju.

Igår var rytmiken inställd, trist. Vi försökte oss på en promenad med Hanna och Ryder istället men Olivia vaknade ganska snart och var hungrig så hon skrek oss hela vägen hem igen.
Idag har vi varit på öppna förskolan och sjungit lite i alla fall.
Vet inte vad som hände ikväll men oliven fick ny energi helt plötsligt så kvällen blev lång. Hon brukar däcka vid sju men ikväll somna hon vid 20.40. Hoppas hon fortfarande sover tolv timmar som hon brukar. Hon brukar fortfarande äta en flaska på natten sen vaknar hon strax innan sju. Jag tar upp henne i vår säng och så myser vi nån timme med Bolibompa i bakgrunden och sängen full med leksaker. Fåret shaun är poppis. Hon ligger still och tittar på hela avsnittet. Jag tycker också om fåret shaun så det är mysigt. Sen äter vi frukost och går upp. Oliven brukar sen behöva en tupplur på morgonen och två på dan. Två tupplurer ska räcka i denna åldern men hon orkar inte vara vaken så länge.

Imorgon är det babysim igen. Det tycker vi är skoj. Hon älskar ju kvällsbadet så det är ju inte så konstigt. Hon har förresten kommit på hur man tar hand om den hårda magen... Man bajsar i badet... Varje kväll!! Det tycker mamma är mindre roligt som måste hälla ut och börja om då bajsandet alltid sker i början av badstunden. Hon kanske inte tycker om att göra sin nr två i blöjan helt enkelt :) hoppas hon håller sig till kvällsbadet och skippar babysimmet bara :)

Majskrokar har blivit poppis, mindre poppis att städa upp efteråt men vad gör man inte för lillfisen.

1 comment:

  1. Du får sätta na på en potta innan badet då :)
    om hon nu ogillar bajsa i blöjan :)
    Bolibompa är väldigt bra på morgonen, hon verkar ha bra smak där med Fåret Shaun, det är ju så himla bra vuxen humor i det med, så man står ut :)
    Är hon vaken vid 12.30 kan du ju alltid testa I drömmarnas trädgård, det är en favorit, mycket bättre än Teletubbies, ses imorrn

    ReplyDelete