Saturday 18 February 2012

Städa städa

Ja det är ju nu snart äntligen dags för visning. På måndag smäller det. Så nu ska halva lägenheten packas ner och forslas bort och varenda liten vrå ska blänka. Hur gör man då detta med barn och allt, jo man har fantastiska vänner som lånar ut sin lägenhet till oss när de är bortresta så vi kan städa undan i vår lägenhet och sen sova i låne-lägenheten och då det är visning i två dagar slipper vi vara där och stöka till det emellan. Vi tackar Hanna och Danny!! De är i England och vi ska hämta dem på flyget på tisdag.
Vi längtar och längtar tills hela cirkusen är över och vi kan glömma allt vad mäklare, styling och budgivning heter.

Olivia var inte så värst glad på oss ikväll dock, hon skrek sig igenom hennes kvällsbad i denna nya miljö och nattningen var också bara tårar. Hon brukar ju inte ha några större problem med att sova på nya ställen men idag var det som att hela världen höll på att rada samman för henne,stackarn!! Nu sover hon i sängen bredvid mig så Jamie blev bannlyst till soffan. Men lika glad för det är nog han för han fick somna till tvn som han saknat och han får sova tyst och lugnt genom hela natten.
Han var lite trött idag för han har varit på fotbollsturnering med jobbet. Alla Ica butiker häromkring hade var sitt lag och så spelade de tolv minuters matcher hela eftermiddagen. Fyra kom de av sexton lag. Jamie lyckades dock skada sig innan matchen då han halkade på blankisen utanför lägenheten på väg till fotbollen. Stort blåmärke på hela höften aj aj. Det har regnat hela dan så vi har sån härlig blankis överallt. Vi håller oss nog inne ett tag, precis livsfarligt att gå ut ju.

På bilden sitter Olivia och väntar på att mamma ska göra sig i ordning så vi kunde gå ut. Får man lov att tycka att ens egen unge är sötast i hela världen eller? ;)

1 comment:

  1. Inte så konstigt, hon är ju faktiskt sötast i hela världen, i sin ålder vill säga, i nästa åldersklass är Lukas sötast :)
    Men gu va skönt att ni kan bo borta under hela spektaklet. Hur mkt betalade ni dom för att åka bort just nu :)
    Nu saknar vi Olivia, när kan vi ses nästa gång?

    ReplyDelete