Sunday 26 February 2012

Helgen

Denna helgen har Nanny & Grandad varit här på besök. Tanken var att jag och Jamie skulle gå ut när vi hade barnvakt för att fira att lägenhetsröran var klar men det blev till att dränka våra sorger istället. Vi hade en köpare som erbjöd utgångspriset men precis innan vi skulle bestämma tid för papperspåskrivning drog han sig ur då han sett annonsen för den andra lägenheten. Usch vad ledsna vi blev. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Ja det får bli nästa veckas huvudvärk.

I fredags gick vi ut på Manana och åt tapas och drack drinkar. Mycket nice! Sen i lördags gick vi allihop på stan och tog sen en lunch. Pam och chris tog bussen tillbaka och jag och Jamie gick på bio, This means war såg vi, mycket bra. Min favorit genre, action komedi. Idag var ännu en fin dag så det blev en lång promenad och stans bästa asiatiska take away från w.o.k

En annan viktig händelse denna helg är ju så klart att älskade oliven blev hela sex månader gammal! Tänka sig vad tiden gått fort. Olivia fick lite nya kläder av mor sin från Lindex vårkollektion. Mycket fint fanns det där. Av Nanny & Grandad fick hon en massa roliga leksaker att leka med, jätteskoj!

No comments:

Post a Comment