Wednesday 15 August 2012

Familjehelg

Vi fick abstinens efter bara ett par dagar hemma så vi tog ett snabbt beslut att ta tåget till Jönköping då det bara regnade här på fredagen. Olivia blev överlycklig när hon fick se Lukas så då visste man att beslutet var rätt.
Mamma och Emilie röjde i förrådet och jag satt barnvakt. De hittade en kartong som var min med gamla böcker och mina vänner böcker mm. Sparade dem och ser fram emot lite rolig läsning en dag :)

På lördagskvällen åkte vi mot lerkil och vi vaknade till en fantastiskt vacker och solig dag. Det blev beachen och Olivia blev helt till sig när hon fick springa i vattnet. Säger man plaska plaska till henne sätter hon sig ner och plaskar i vattnet. Hon hittar på så många roliga saker nu, hennes gnällfas är över och nu strålar hon mer än någonsin. Hon upptäcker världen och lär sig nya saker varje dag. Hon kan gå lite när man bara håller i en hand, med två springer hon fram. Hon glömmer att hon inte håller i sig och står själv en stund. Hon härmar oss när vi skrattar och hostar och ibland får hon till ljud som härmar vad vi säger. Hon pratar mest hela tiden och när hon vaknar på morgonen leker hon för sig själv i sängen och sen ropar hon högt "dadda" ett par gånger för att se om nån kommer. Om inte filurar hon vidare en stund till. Hon sover hela natten varje natt och vaknar nu mest runt 6 tiden. Hon äter allt och älskar att äta själv. Hon kan hålla skeden men det är roligare att äta med händerna. Igår fick hon capricciosa pizza från pappa och oj vad gott det var. Även mammas lasagne slukas och är nog favoriten just nu.

Ja jag kan nog skriva en massa mer saker men ni tröttnar nog :) snart är det dags för kalas, om 1,5 vecka är Olivia ett år. Ojoj, tiden går fort.

Lite bilder från lerkil, dels i helgen och sen från igår när vi hoppades på mindre moln söderut.

No comments:

Post a Comment