Friday 31 August 2012

En dag i solen

I onsdags var Jamie ledig så vi bestämde oss för att ta en eftermiddagspromenad i solen och gå till lekparken så både stor och liten fick leka av sig innan vi gick ner till vattnet för en fika. Olivia fick sin första basketlektion och åkte rutchkana för fulla muggar. en härlig dag i allt snor-elände.

Hon har redan fått höstens första förkylning, var flera månader sen sist så det var väl dags. Trodde hon skulle ta det bättre denna gången men jag får absolut inte torka näsan, hon blir helt skogstokig och börjar störtgråta varje gång, fast att jag har en supermjuk handduk bara. Och på nätterna vaknar hon i panik och skriker och är helt otröstlig, ibland flera timmar och flera gånger per natt. Det är jobbigt när man inte kan trösta sitt eget barn i den här åldern när det annars är så lätt att trösta. Igår natt kom vi på en lösning som funkade då i alla fall, vi körde på tekniken vi tog till när hon var spädbarn: lugna låtar som vi sjunger till medans vi vankar fram och tillbaka. Körde på samma playlista som då och då tystnade hon och somnade om tillslut. Undrar om hon känner igen musiken, för hon tystnade med en gång.
Ja vi hoppas detta går över snart för nattsömnen skulle behövas förlängas ordentligt nu. Jamie jobbar i åtta dagar nu innan vi ska fara till England om en vecka. Det ska bli härligt.
Godnatt!

No comments:

Post a Comment