Monday 28 January 2013

Ännu en vecka har gått

Ja det känns som att tiden både rusar förbi och går sakta på en gång.
Förre veckan blev det lite vab i alla fall, ja i princip hela helgen var Olivia sjuk med feber och hosta så jag tog även måndagen och tisdagen ledig för att Olivia behövde vila upp sig och återhämta sig. På tisdagen var det dessutom dags för återbesök hos ortopeden som skulle göra en sista koll av Olivias höfter efter höftledsfluxationen hon hade när hon föddes. Så först skulle vi röntga henne och efter en timme i väntrummet blev det äntligen vår tur. Olivia hade varit jätteduktig (Jamie följde med in) och legat stilla och fint. Efteråt fick hon ett fint klistermärke. Sen gick vi till ortopeden som kände på höfterna och tittade när hon gick. Och även där gick det bra och Olivia blev officiellt friskförklarad. Härligt!
Vi firade lite efteråt med go'fika på café och ett besök i bokaffären där Olivia fick leka i barnhörnan medans Jamie letade böcker. Lite shopping när vi ändå höll på med. Var längesen kan jag säga. Och vi unnade oss nya fluffiga täcken och Olivia fick en ny fluffig kudde. Ut med Ikeas knöliga platt-kudde.

Det var helt klart roligare att sortera pennor än att kolla på böcker
Ja resten av veckan gick och i fredags åkte vi till mamma och pappa för lite familjeträff. Det var dags för kåldolmar (några månader försenat än vad det brukar) igen och som vanligt avnjöts dem tillsammans med familjen Mennerholm inkl respektive. Mycket trevligt som vanligt.
Olivia blev så glad när vi kom fram och hon såg Lukas att hon lutade sig fram för en kram med en gång. Det är verkligen lycka för henne att få hänga med Lukas.
Däremot fick vi inte träffa Olivias andra kusin Nova för hon hade magsjuka stackarn. Fy vad hemskt för sådanna små att ha magsjuka. Vi hoppas de kryar på sig snart för som brukligt spred det sig vidare till min bror.  Hoppas det stannar där för stackars Anna hamnade på sjukhus med gallan och det ska väl ändå räcka för henne tycker man. Styrkekramar till hela familjen!

Lite barnkalas har vi med hunnit med, Olivia ville också ha presenter.
Ja Olivia vet tyvärr exakt vad det är i dessa gula paket :)


Xylophon cynten kan så klart även den användas som stol vid behov

Olivia med en skål russin framför TVn hos mormor och morfar

No comments:

Post a Comment