Wednesday 16 January 2013

Härlig helg

Ja i helgen hade vi ju besök av Nanny & Grandad. Denna helgen betydde det mycket vila för mig och fullt ös för Olivia. Jag är så sjukt trött nu så det behövdes verkligen. Riktigt uppskattat.
Vi gjorde annars inget speciellt förutom att umgås och leka med Olivia. Sist de hälsade på var bara för en månad sedan men det är helt sjukt vad hon utvecklats sen dess. Nu vill hon busa och springer omkring och fixar och donar. Tjattrar gör hon med. Sen har hon även blivit mycket mer kärleksful gentemot oss. Hon vill gärna kramas och pussas och kan själv komma och sätta sig i knät för att mysa en stund. Härliga unge!

Igår gick hon och jamie till passpolisen och skulle skaffa nytt pass då hennes första var från när hon var tre månader och man inte alls kan se att det är hon på bilden. De kom först förbi kontoret så jag kunde fixa till håret mm. Inte pappas starka sida :) Hon hade visst fått någon konstog frågvis min med öppen mun på kortet dock, ska bli intressant att se :)
Sen igår när vi satt och åt mat hade vi på Disney Junior i bakgrunden och jake och Piraterna kom på. Mitt i sången utbrister Olivia "hej å hå!", precis på den plats där de sjunger hej å hå. Gud vad vi skrattade. Så paffa blev vi båda två. Hade ingen aning att hon kunde först säga det och sen få in det på rätt plats i sången. Hmm.. lite för mycket TV för oliven kanske :) Det finns även en reklam som går  med klipp från olika serier/filmer på kanalen, vid ett tillfälle är det en figur som skriker till, Olivia brukar ca 2sek innan detta händer skrika precis som figuren gör. Så det har hon lärt sig att det snart kommer ett skrik :) Ja jag säger då det. Man får vara försiktig med vad hon kan plocka up.

Dagis gick lite bättre igår, ledsen när man lämnade men glad när hon blev hämtad och hon hade klarat sig själv under dagen och behövde inte konstant sällskap av fröken. Framsteg. Nästan synd att vi ska vara borta en vecka i februari, vi lär få börja om när vi kommer tillbaka då med. Idag är det långdag då vi jobbar sent båda två så jag får hämta kl 17.30. Hon lär vara sist kvar då stackarn. Hoppas hon haft en bra dag i alla fall.

Det är lite dåligt med fotandet här, när man jobbar har man ju inte lika mycket tid med sådant. Ska försöka bli bättre på det. Det är ju skoj med foton på bloggar.

No comments:

Post a Comment