Friday 1 June 2012

Veckan som gått...

I tisdags var det vår andra bröllopsdag. Tiden går fort! Känns som igår vi hade vårt fantastiska bröllop. Vi firade med lite skumpa vi fick från Josefina och Andy på vår inflyttningsfest och lite svenska jordgubbar. Mums.
Vi var även inne i stan en sväng för vår tisdags-lunch. På Haga som tidigare och vi köpte även olivias nya favorit leksaker; en marackas och en tamburin. Oj vad det är kul att banka och slå, gärna båda ihop. Marackasen är även kul att tugga på så klart.
Annat som är gott att tugga på denna veckan är mammas nya skor som fått fina gnagmärken nu och mat som ost och köttbullar. Hon ville smaka på min oststav och tog en rejäl tugga och tuggade på. Hon var visst jätteduktig på att tugga så nu kan hon äta det mesta i bitar själv.

Vi var även på öppna förskolan i veckan, sista för säsongen. Har inte varit där sen Olivia börjat krypa och det blev inte en lugn stund. Hon skulle krypa runt mest hela tiden och jag efter för hon tycker ju om de andra bebisarna och kan bli lite hårdhänt ibland. Men hon hade jätteskoj. Mycket bättre än att hänga hemma med mamma hela dagen som är så trist :)
Efteråt gick jag en promenad med en annan mamma och blev även erbjuden att vara med på deras mamma träffar i sommar och det tackar vi för, för jag är redan uttråkad :)

Bär vi kom hem var det dags att piffa till sig för bjudmiddag genom jobbet på plaza. Välkomstchampagne och snittar, skaldjursplatå med hummer, ostron, kräftor mm. Gud så gott. Och det hela avslutades med dessert buffé med de mest underbara desserter och dessertvin. En härlig vuxenkväll.

Idag har vi inte gjort mycket alls, tappade orken när Jamie väckte Olivia kl 04.30 och hon ville absolut inte somna om så det var bara att gå upp.
Ja nu är det fredag i alla fall, hoppas på en bra helg med några glas vin :)

No comments:

Post a Comment