Sunday 27 May 2012

Mors dag

I fredags blev lilla oliven 9 månader! Gu vad tiden går fort. Hon kan nu krypa och ställa sig upp själv och hon kan stå länge om hon vill. Hon behöver bara hålla med en hand. Hon går snabbt när hon håller i våra händer och hon har två fina tänder. Grattis älsklingen.
Så för att fira gick jag på aw på Clarion post hotel. Jag satt med Malin och hennes vänner på stentrappan och drack goda viner och smaskade på lite goda ostar mm. Solen ligger på där hela kvällen så det var en riktigt härlig kväll.

Igår kände vi oss lite uttråkade så vi tänkte att vi tar tåget till kungsbacka och åker ut till mormor i lerkil där mamma skulle vara och hälsa på. Hade tröttnat på att hänga ensam i parken.
Efter många om och men kom vi äntligen ut och kunde njuta i solen. Men kära nån vad det var varmt!!! Fick nästan panik på värmen emellanåt. Jamie kom sen ut och vi åt grillad kyckling med familjen innan vi drog oss hemåt. Olivia ville inte sova i sin vagn så det blev lite jobbigt för henne på kvällen. men sen däckade hon så fort vi kom hem.

Idag har vi varit ute och hälsat på Therese och Håkan och Emma och hennes alldeles nya lillebror. Det lilla 1,5 vecka gamla knytet var så gulligt. Har redan glömt hur det är att hålla i ett sånt litet paket. Han bara sov eller låg och kikade på världen hur nöjd som helst medans vi andra grillade en god lunch/middag efter en liten promenad till 4h gården.

När vi kom hem stoppade vi Olivia i säng och avnjöt en god dessert som Jamie fixat till mors dag och allt. Mascarpone med vaniljstång och färska jordgubbar och melon. Detta avnjöts med ett gott vitt vin. Mums.

Efter några dagar i solen har jag kommit på att det nog är bäst att ta av sig sandalerna i solen :)

1 comment:

  1. Vilken fuskig mors dag...mycket bättre än mina timmar i färje kön. Snygga fötter syrran. Ses på måndag!

    ReplyDelete